Annemieke Wouterse 2021 01

Een Rotterdamse Noorderling

Niet lullen maar poetsen dus! Lekker aan de slag met de ruim 20 participaties in mijn portefeuille van het Groei- en Overname Fonds. Soms rustig bouwen aan ontwikkeling en groei, soms met stoom en kokend water een probleem oplossen. Maar altijd met het belang van het bedrijf voorop! Dat is het mooie van de NOM. In mijn functie van Investment Manager ben je afwisselend aandeelhouder, commissaris, adviseur en coach. Met een enorme diversiteit aan bedrijven, van starter tot volwassen, van klein tot groot, van medicijnontwikkeling tot machinefabriek of software ontwikkelaar. Altijd is het mensenwerk om samen de doelen te bereiken. Altijd zijn er uitdagingen. En juist daar krijg ik energie van.

Voordat ik bij de NOM kwam, heb ik de studie bedrijfseconomie en de controllersopleiding afgerond en ben ik controller geweest bij Akzo Nobel en AVEBE en senior management consultant bij Bakkenist/Deloitte. Ook een mooie tijd met veel afwisseling en uitdaging.

In mijn vrije tijd zoek ik de ontspanning. Soms door met een schop of zaag lekker in de tuin aan de slag te gaan. Maar ook door met een goed glas wijn in de hand te kijken hoe de robotmaaier het gras maait. Genieten van de natuur dichtbij en ver weg, maar ook genieten van mijn familie en zeker onze lieve kleinzoon!