Wat kunnen we voor jou betekenen?

We richten onze diensten vooral op ondernemers. Dat doen we bijvoorbeeld door kansrijke ondernemingen te financieren, zodat ze verder of sneller kunnen groeien. Of heb je een goed idee en zoek je hulp bij het uitvoeren ervan? Dan verbinden we je aan partijen in ons netwerk die je kunnen helpen. Startende ondernemers helpen we daarnaast graag de weg naar investeerders te vinden. Tot slot doen we ons best om innovatieve buitenlandse bedrijven naar Noord-Nederland te halen, om zo de economie en werkgelegenheid te stimuleren.

Wat kunnen we voor jou betekenen? Nom Juli2019 0026

Investeren

Een financiering helpt bij een snelle start van je bedrijf of om het verder te laten groeien. Bekijk de financieringsmogelijkheden van de NOM.

Lees meer

Investor Ready Worden

Het is een flinke uitdaging om bij investeerders aan tafel te komen. Samen met onze adviseurs maak je je plannen investor ready.

Lees meer

Innoveren

Wij brengen ondernemers met aanvullende kennis en apparatuur graag bij elkaar om zo het Noorden nog beter op de kaart te zetten.

Lees meer

Internationaliseren

Volgens ons is het Noorden echt de mooiste en beste plek om te ondernemen. Daarom ondersteunen we (buitenlandse) bedrijven die zich hier willen vestigen.

Lees meer

Fonds Support Noord

Fondsmanagement voor fondsen die zich op Noord-Nederland richten, bijv. juridische ondersteuning, investment management, administratie, rapportages en control.

Lees meer

Alles over ons

De NOM investeert en ontwikkelt in Noord-Nederland. Dat doen we om de economische ontwikkeling en de werkgelegenheid in Groningen, Fryslan en Drenthe te stimuleren.

Over de NOM

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees wat klanten van onze dienstverlening vonden en hoe ze op de samenwerking met de NOM terugkijken.

Alle klantenreviews
De missie van Digibon: geen enkel papieren bonnetje meer
We hebben samen met Flinc aan het businessplan en business case gewerkt wat erg leerzaam was. Bovendien is het netwerk van Flinc heel erg waardevol voor startende bedrijven. Lees meer
Bart-Jan Maatman
Foto Kasper Spitzen SkyNRG
“Wij ervaren de samenwerking met de NOM als zeer prettig en waardevol. De NOM is niet alleen investeerder, maar ook een heuse sparringpartner. Investeren is hun kernexpertise en daardoor hebben ze veel kennis en ervaring in huis. Lees meer
Kasper Spitzen