Wat kunnen we voor jou betekenen?

We richten onze diensten vooral op ondernemers. Dat doen we bijvoorbeeld door kansrijke ondernemingen te financieren, zodat ze verder of sneller kunnen groeien. Of heb je een goed idee en zoek je hulp bij het uitvoeren ervan? Dan verbinden we je aan partijen in ons netwerk die je kunnen helpen. Startende ondernemers helpen we daarnaast graag de weg naar investeerders te vinden. Tot slot doen we ons best om innovatieve buitenlandse bedrijven naar Noord-Nederland te halen, om zo de economie en werkgelegenheid te stimuleren.

Financieringen

Een financiering helpt bij een snelle start van je bedrijf of om het verder te laten groeien. Bekijk de financieringsmogelijkheden van de NOM.

Lees meer

Flinc: Investor Ready Worden

Het is een flinke uitdaging om bij investeerders aan tafel te komen. Samen met onze adviseurs maak je je plannen investor ready.

Lees meer

Business Development

Wij brengen ondernemers met aanvullende kennis en apparatuur graag bij elkaar om zo het Noorden nog beter op de kaart te zetten.

Lees meer

Vestigen in Noord-Nederland

Volgens ons is het Noorden echt de mooiste en beste plek om te ondernemen. Daarom ondersteunen we (buitenlandse) bedrijven die zich hier willen vestigen.

Lees meer

Fonds Support Noord

Fondsmanagement voor fondsen die zich op Noord-Nederland richten, bijv. juridische ondersteuning, investment management, administratie, rapportages en control.

Lees meer

Alles over ons

De NOM investeert en ontwikkelt in Noord-Nederland. Dat doen we om de economische ontwikkeling en de werkgelegenheid in Groningen, Fryslan en Drenthe te stimuleren.

Over de NOM