Betrokken en ondernemend? Dan is werken bij de NOM misschien iets voor jou

Benieuwd naar de sfeer bij ons op kantoor of wat werken bij de NOM inhoudt? Lees er meer over op deze pagina. Ook vind je hier eventuele vacatures en kun je sowieso een open sollicitatie sturen.

Stimuleren van het Noorden

Werken bij de NOM betekent werken voor Noord-Nederland. In een omgeving waar hard gewerkt wordt aan de economie van Noord-Nederland. Door financiering te verstrekken aan MKB-ers met innovatieve producten of diensten. Door als matchmaker op te treden en samenwerking te stimuleren. En door buitenlandse investeerders warm te maken voor een vestiging in het Noorden. Werkend in een team van medewerkers die net even dat stapje harder wil doen om het MKB verder te brengen in hun ambities. Maar vooral ook werkend in een omgeving waar het gras groener is, waar initiatief nemen en zelfstandigheid vanzelfsprekend zijn, en waar humor onontbeerlijk is.

Hoe zijn wij eigenlijk als werkgever? En hoe het is om bij ons te werken? Bekijk de vier video’s in de sidebar of lees de ervaringen van vier collega’s onderaan deze pagina! Onderaan de pagina vind je ook een sfeer impressie van het kantoor van de NOM. Misschien wil je meer informatie, in dat geval kan je een e-mail sturen aan hrm@nom.nl

Over de NOM Het team van de NOM Diensten van de NOM

Privacy

NOM gaat zorgvuldig om met de privacy van sollicitanten. Voor meer informatie daarover, zie het privacy statement sollicitanten.

Privacy Statement Sollicitanten

Sfeerimpressie op de werkvloer