Over ons

De NOM investeert in de ontwikkeling van Noord-Nederland. En daar kunt u, als ondernemer, goed gebruik van maken. U kunt in alle fasen van uw bedrijf een beroep op ons doen. Vanaf de start totdat uw organisatie zo goed als volgroeid is. En zelfs nog verder: tot opvolging of overname.

Wij kunnen u helpen uw ideeen van de grond te krijgen, uw ambities waar te maken en groei te realiseren. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste mensen, door u een financiering te verstrekken, kansen te vertalen naar concrete mogelijkheden of u te helpen met het vinden van een geschikte locatie.

Heel concreet:

  • neem contact op met de collega’s van NOM Finance voor vragen over financiering via jeunhomme@nom.nl of (050) 521 44 44, bekijk de volgende animatie en doe vooral ook even de NOM-financieringscheck;
  • goed plan maar geen idee hoe u moet schakelen met de juiste mensen? Neem contact op met de collega’s van NOM Business Development via oosterhof@nom.nl of (050) 521 44 44;
  • op zoek naar een geschikte locatie of gewoon behoefte om te sparren met iemand die u verder kan helpen? Neem dan contact op met de collega’s van NOM Foreign Direct Investment. Zij houden zich bezig met de acquisitie van (buitenlandse) bedrijven maar zijn er ook voor u, reeds gevestigde ondernemer in Noord-Nederland. Contact opnemen kan via oosterhof@nom.nl of (050) 521 44 44. NOM Foreign Direct Investment heeft ook een engelstalige website (www.nvnom.com).

Delen via Whatsapp:

Wat relaties over ons zeggen

Theo de Jong (Frisian Motors)

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met de NOM. Er was vanaf dag één een goede klik. Er is een goede structuur neergelegd en er zijn heldere afspraken gemaakt. Ik kon snel met hen schakelen.”