Disclaimer Engelstalige website

Een collega aan het werk

Een Engelstalige website stond al langer op ons wensenlijstje en is nu gelukt. Via AI notabene. Of misschien moeten we zeggen ‘Via AI natuurlijk’. Een volledige Engelstalige versie van onze website. We krijgen steeds meer Engelstalige relaties én ook internationals weten ons te vinden. Die willen we ook graag bedienen en meenemen in het verhaal van de NOM. En dat niet alleen, ook in de verhalen van collega-ondernemers. Hun lessons-learned, failures en successen.

We hebben de vertaling op de website grondig gecontroleerd, alleen de Media pagina's hebben we door de grote hoeveelheid tekst niet kunnen checken, daarom kan er her en der een (contextuele) fout in de vertaling zitten. Mocht je een fout tegenkomen, dan graag het verzoek om dit te melden aan communicatie@nom.nl.

Op dit moment zijn de podcasts, webinars, newsletter and NOMMER magazine nog niet in het Engels beschikbaar. We zijn bezig met het updaten en het vertalen van onze whitepapers. Deze zullen we z.s.m. toevoegen aan de Engelse website.