Vier 50 jaar NOM met ons!

Collage met verschillende NOM collega's

Dit jaar vieren we een bijzonder mijlpaal: de NOM bestaat 50 jaar! Ter ere van dit jubileum organiseren we een reünie voor iedereen die ooit bij de NOM heeft gewerkt. Ook huidige collega's zullen bij het evenement aanwezig zijn! Dit is dé gelegenheid om oude vrienden en collega's te ontmoeten, herinneringen op te halen en de successen van de afgelopen 50 jaar te vieren.

Of je nu twintig jaar geleden bij de NOM hebt gewerkt of recent bent vertrokken, jouw bijdrage heeft ons geholpen te worden wie we vandaag zijn. Laten we samen deze mijlpaal vieren!

Aanmelden

We zouden het fantastisch vinden om je op de reünie te verwelkomen! Omdat we niet alle actuele e-mailadressen van onze oud-medewerkers hebben, vragen we je om je via onderstaand formulier je aan te melden. Dit helpt ons om contact met je op te nemen en je op de hoogte te houden van alle details rondom het evenement.

Help ons iedereen te bereiken

Ken je oud-collega's die mogelijk geïnteresseerd zijn? Deel deze pagina met hen! We willen zoveel mogelijk mensen bereiken en samen een onvergetelijke reünie organiseren.

We kijken er naar uit om samen met je terug te blikken op 50 jaar succes en samenwerking bij de NOM.

Aanmelden Reünie NOM

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.