Stijn Kamminga

Stijn Kamminga

Investment Analist

Bij de NOM ben ik werkzaam als Investment Analist. In deze rol hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van het Noord-Nederlandse bedrijfsleven door het stimuleren van innovatieve ideeën en daarmee Groningen, Friesland en Drenthe een interessante regio maken voor werkgevers en werknemers.

Op mijn 19e ben ik verhuisd naar mijn geboortestad Groningen om te gaan studeren. Lekker vertrouwd zou je kunnen zeggen maar een stad die altijd bruist en in beweging is verveelt nooit. In Stad heb ik de bachelor bedrijfskunde en master finance gevolgd. Na het afronden van mijn studie ben ik werkzaam geweest als junior adviseur corporate finance in Friesland. Gedurende deze periode ben ik samen met mijn vriendin blijven wonen in het centrum van Groningen.

In mijn vrije tijd mag ik dan ook altijd graag even de stad in. Daarnaast ben ik altijd te porren voor een potje paddel of voetbal. Ook wil het nog wel eens voorkomen dat mijn vriendin en ik, met mooi weer, een tochtje maak op de wielrenfiets.