Martijn Bouwman

Martijn Bouwman

Business Developer (Circulaire kunststoffen)

Circulaire Economie

Europa heeft een beleid ontwikkeld om meer autonoom en sterker in de wereld te staan. Nederland werkt hard mee aan versteviging van middelen en innovaties.

Een transitie naar nieuwe business- & verdienmodellen is nodig. Sterk gedreven door innovatie. Duurzaam ondernemen. Voor maatschappelijk en economische waarde in de noordelijke regio.

Dit vraagt een hoge mate van samenwerken door overheden, onderwijsinstellingen en ondernemers. De NOM is bij uitstek een geschikte partner om in deze transitie te starten of te versnellen. De NOM helpt organisaties duurzaam te laten groeien. Sleutel begrippen zijn daarbij:

  • Kennis delen
  • Samenwerken
  • Financieringen verlenen.

Mijn kracht ligt in het bereik van verbinden en werken vanuit multidisciplinaire teams. Mijn interesses in nieuwe dingen. Dit alles kom ik tegen in mijn rol als Business Developer bij de NOM.

Speel jij een rol of wil jij aanhaken in de transitie naar een duurzame (en circulaire) gezondere en slimmere economie voor Noord-Nederland? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Persoonlijk:

Ik ben een geboren Noordeling, woon in de kop van Drenthe en heb een jong gezin. In mijn vrijetijd ben ik nog actief op het voetbalveld in een 35+ competitie en vind ik het leuk om bij mooi weer en gelegenheid te golfen. Met het opgroeien van jonge kinderen groeit het verenigingsleven inmiddels weer.  Dat betekent dat ik met regelmaat mag optreden als spelleider op het voetbalveld bij JO9.