Fokke de Vries

Fokke de Vries

Investment Manager NOM

Er is altijd meer kennis buiten ondernemingen dan er binnen. Daar ben ik van overtuigd en dat maakt ook dat ik een nieuwsgierige houding naar nieuwe mensen, bedrijven en ideeën heb. Na afronding van mijn studie ben ik altijd actief geweest in de financiële sector: in staffuncties, in kredietverlening en ook in het investeringsvak.

De mooiste ervaringen uit die tijd gaan altijd over mensen en nooit over deals of contracten. Het zijn de mensen die het moeten doen (of soms juist niet moeten doen). En met die mensen het gesprek voeren over toekomst, plannen, keuze’s en soms over hen zelf, dat geeft energie en inzicht. Vanaf dat punt, praat het altijd anders over bedrijven en bedrijfsanalyses of vraagstukken.

Als geboren en getogen Leeuwarder met enkele jaren uitstap naar de Randstad, woon ik nu met vrouw en vier kinderen in het Friese dorpje Hallum. Een ondernemend en betrokken dorp waar ik me goed thuis voel. Met veel plezier rij ik naar de NOM waar ik me bezig houd met investerings- en financieringsvraagstukken in het food & Agri team. Vraagstukken waar creativiteit en netwerk voor nodig zijn en er elke keer een uitdaging ligt om tot een passende oplossing te komen. Passend bij het vraagstuk en passend bij de vraagsteller.