Boudewijn Hulst

Ik ben geboren in Drenthe, maar leer, werk en leef al sinds mijn 18e in Groningen stad. Een echte noorderling dus. Tijdens mijn bachelor en master heb ik me voornamelijk bezig gehouden met high-tech en fin-tech ondernemerschap. Na mijn afstuderen heb ik 5 jaar als investment manager en fondsontwikkelaar voor particuliere investeringsfondsen gewerkt. In die tijd ben ik 3 jaar aandeelhouder en bestuurder van een eigen onderneming geweest, waar ik eind 2023 zelf een exit heb gemaakt. Sinds januari 2023 werk ik als investment manager bij de NOM.

Er is naar mijn mening niets leuker dan investeren in, en meedenken met, ondernemingen met groeiambities. De passie en het enthousiasme van ondernemers werkt aanstekelijk. Als investment manager bij de NOM ben ik elke dag bezig met het onderzoeken, onderhandelen en uitwerken van nieuwe investeringen en sta ik de bedrijven in onze portefeuille bij met advies, kennis en het netwerk van de NOM.

Ik woon met mijn partner en onze twee katten in Meerstad waar ik me met veel plezier stort op mijn hobby’s zoals zwemmen, zeilen en fietsen.

Ben je zelf ondernemer in de sector (deep)tech of maritiem? Neem dan vooral contact met me op. Er is altijd ruimte voor een kopje koffie.