Amarenske Klatter

Amarenske Klatter

Communicatie Adviseur Chemport

Ooit begonnen met de studie Engels, toen overgestapt naar Nederlands en uiteindelijk in de marketingcommunicatie terechtgekomen. Dat is een achtergrond die weliswaar goed past bij een communicatieadviseur, maar misschien niet direct ‘groene chemie’ schreeuwt.

Helemaal niet erg, want ik ben nieuwsgierig aangelegd en heb een hart voor duurzaamheid. Bovendien houd ik ervan om te leren, lezen en nieuwe dingen te ontdekken. Heel fijn dus dat ik dit als communicatieadviseur Chemport allemaal kan combineren.

Maar het ís natuurlijk ook gewoon enorm interessant om meer te leren over de steeds groenere chemische sector in Noord-Nederland (want: hoe kun je plastic recyclen dat tussen het andere gft-afval zit? En: bestaat dat 100% afbreekbare, plantbased plastic eigenlijk al?). En minstens zo leuk is het om dit verhaal breed uit te dragen. Zodat de juiste mensen de juiste informatie hebben om weer een stapje dichterbij het duurzame doel te kunnen zetten.

Als Groninger voel ik me bovendien goed op mijn plek, hier bij de NOM. Ik ben een geboren en getogen ‘stadjer’, en nog steeds woon ik met veel plezier in de schaduw van D’Olle Grieze. Inmiddels wél met man, dochtertje en kat, waar ik mijn vrije tijd graag mee doorbreng. Daarnaast heb ik meer hobby’s (bevliegingen?) dan tijd en ben ik graag in het theater te vinden.

Ben je, net als ik, enthousiast of nieuwsgierig naar wat er binnen de Chemportregio gebeurt? Kijk eens op onze site of neem contact op.