NOM Talks Aflevering 9 - De voedseltransitie
Innoveren | Podcasts |

NOM Talks Aflevering 9 – De voedseltransitie

In de negende aflevering van NOM Talks zijn Geert Lindenhols, eigenaar GeertsBest en Jeanine Hiemstra, Manager Marketing & Innovatie bij Ambachtelijke slager Van der Zee en Distrivers te gast. Ze gaan in discussie met Wim A,B. en Rob Drees van de NOM over de voedseltransitie. Welke ontwikkelingen zijn er op dit moment gaande in de voedingsmiddelenindustrie, waar staan we in de eiwittransitie en hoe vertaalt zich dat naar de productie en de nieuwe marktkansen voor de talrijke noordelijke voedingsmiddelenbedrijven. In de rubriek vertelt Prof. Dr. Paul de Vos, hoogleraar Immunologie, Endocrinologie & Metabolisme UMCG en Programmadirecteur Gezonde Voeding binnen het project FASCINATING, over het project.

Bekijk de website van Geerts Best Bekijk de website van Van der Zee Bekijk de website van Distrivers Bekijk de website van Fascinating

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Aanmelden e-NOMMER (nieuwsbrief) Aanmelden NOMMER (magazine)