nom-building

Links inzake coronavirus

Groeien begint hier. Een slogan die wij zo’n 1,5 jaar geleden lanceerden en waarmee we willen aangeven wat we doen. De NOM als organisatie die ondernemingen verder helpt. Bij de diverse facetten van ondernemerschap. De onderneming centraal; groeien begint hier.

Vandaag de dag staat deze slogan in een heel ander daglicht. Voor veel ondernemingen is groei niet (meer) aan de orde maar is het alles uit de kast halen om te overleven. Ondernemingen uit ons portfolio proberen wij te ondersteunen door opschorting van betalingen. Verder zijn we in nauw overleg met o.a. het ministerie van Economische Zaken en Klimaat om extra financieringsinstrumenten in te kunnen zetten. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit laten weten.

Nuttige links

Vanuit verschillende bronnen hebben we een aantal links (zie onderaan dit bericht) op een rijtje gezet die wellicht voor jou relevante informatie opleveren. Misschien heb je er iets aan.

Ik wens iedereen een goede gezondheid en heel veel sterkte in deze moeilijke tijd! En weet dat team NOM klaarstaat om je te helpen waar mogelijk. Neem vooral contact op.

Dina Boonstra, directeur NOM

 

Nieuwe maatregelen voor banen en economie

RVO: verruimde bmkb-regeling voor ondernemers

Rijksoverheid: Veelgestelde vragen

Rijksoverheid: Werktijdverkorting en ww-uitkering

KvK: regelingen

Belastingdienst: uitstel van betaling

Forum voor noordelijke ondernemers

Rijksoverheid: aangescherpte maatregelen ondernemers

RVO: tegemoetkoming schade Covid 19

Rijksoverheid: initiatief hulpmiddelen

Engelstalig/English

National Institute for Public Health and Environment Corona information

Official government Corona Virus information

Corona virus and your company: a roadmap

Corona virus FAQ for entrepreneurs