City 3525093 1920

En de winnaar is…..

Het zal niet ongemerkt zijn gebleven. Het live gaan van de nieuwe NOM website. Via social media en in de NOMMER hebben we hier behoorlijk wat aandacht aan gegeven. Natuurlijk ook omdat we trots zijn op de nieuwe site. Maar zeker ook omdat we aan de lancering een prijsvraag verbonden. Waarmee een super prijzenpakket gewonnen kon worden. En daar wilden we zoveel mogelijk volgers en lezers van de NOMMER op attenderen.

De winnaar

De sluitingsdatum voor de prijsvraag was gisteren (7 november). Fantastisch hoeveel mensen de moeite hebben genomen om naar de oplossing te zoeken. We hebben alle juiste inzendingen verzameld en daaruit via loting een winnaar getrokken. En (trommelgeroffel) .. de winnaar is: Annika Gordon van Altac Holding in Drachten. Van harte gefeliciteerd Annika! Je wint twee retourtickets naar Kopenhagen, twee hotelovernachtingen in Kopenhagen plus een inspiratiesessie door Sellian.

De oplossing

Voor het winnen van de prijs moest je iets zoeken op de site ‘wat er niet hoort’. We verstopten een foto van het standbeeld van de kleine zeemeermin op een rots in de haven van Kopenhagen.

Je kon de zeemeermin op twee manieren vinden:

  1. Door op het menu ‘Portfolio & Kaart’ en vervolgens op ‘Bekijk ons Portfolio’ te klikken. Op deze pagina staan alle financiële belangen van de NOM en onderaan de pagina stond het ‘logo’ van Zeemeermin BV uit Kopenhagen.

2. Door op het menu “Portfolio & Kaart’ en vervolgens op ‘Ontdek onze netwerk op de kaart’ te klikken en uit te zoomen naar  Kopenhagen. Hier stond het pinnetjes van Zeemeermin BV.

 

Simpel toch 😉 We willen alle deelnemers aan de prijsvraag bedanken voor hun deelname. En Annika heel veel plezier wensen op reis naar Kopenhagen. Vanaf Groningen Airport Eelde natuurlijk.