Kantoorbeelden

Hi High Potential

We zijn er voor jouw startup!
Wil je weten wat we allemaal doen voor startups zoals die van jou? Bekijk het hieronder!

Speel videoboodschap af

Waarom jij?

“Waar heb ik dit allemaal aan te danken?” zul je wellicht denken. We zien dat jij goed bezig bent met je business. Horen je naam voorbij komen, zien wat je aan het doen bent. Daarom dus.

Jouw bedrijf is misschien toe aan de volgende stap. Of je nu op zoek wilt naar een business angel, vragen hebt over het aantrekken van een launching customer of als je er klaar voor bent om investeerders te vinden, de NOM helpt je.

We zien dat er ontzettend veel talent is in Noord-Nederland en het is onze taak om al die talenten naar een hoger niveau te tillen. Groeien begint hier. 

Speciaal voor jou geselecteerd

Meld je aan voor de NOM Summer School

In de gratis NOM Summerschool gaan founders van startups in Noord-Nederland aan de slag met de groei van hun bedrijf. In tien dagen leer je alles over het leiden van jouw startup naar de volgende fase. Elke dag ontvang je een korte course in je mailbox, bijvoorbeeld over het aantrekken van investeerders, de valkuilen van een startup, een succesvol businessmodel en het bouwen aan een goede bedrijfscultuur.

Trainers Ellen, Bjorn en Klaas begeleiden al jaren startups uit het Noorden en weten precies wat jij nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Ze hebben de beste video’s, artikelen, checklists en e-books voor je verzameld en staan klaar om jou te inspireren.

Mis deze éénmalige kans niet, we starten op 12 juli 2021. Schrijf je nu in en doe ook mee!

Ik meld mij aan voor de NOM Summer School
Ellen Ploeger
Ellen Ploeger Teamleider Business Development

Wil je graag meer weten over hoe ik jou kan ondersteunen bij het realiseren van jouw groeiambities? En hoe hiervoor een passende financiering in te zetten? Neem dan contact op met Ellen!

Ellen Ploeger
Klaas Kooistra
Klaas Kooistra Investment Manager FOM

De NOM is verantwoordelijk voor de meeste financieringen aan innovatieve startups in onze regio: ben jij de volgende? Klaas gaat graag met je in gesprek.

Klaas Kooistra
Ellen Ploeger Ellen Ploeger
Klaas Kooistra Klaas Kooistra