Een op een begeleiding

Toe aan de volgende stap met jouw bedrijf

Groeien met een organisatie brengt veel uitdagingen met zich mee

De NOM ondersteunt bedrijven op individueel niveau bij allerlei bedrijfskundige vraagstukken. Wij vormen een klankbord en zijn sparringpartner voor de ondernemer. Zo denken we onder andere mee over bedrijfsplannen, samenwerkingsverbanden, innovaties, teamsamenstellingen en financieringen.

Naarmate je bedrijf groeit, is de kans groot dat je steeds meer tijd kwijt bent aan de dagelijkse gang van zaken en aan werkzaamheden die minder goed bij je passen. Groeien met een organisatie brengt veel uitdagingen met zich mee en je kan niet altijd alles delen met je medewerkers of achterban.

Ben jij een (innovatieve) MKB’er en wil je graag je bedrijf verder ontwikkelen? Loop jij tegen één of meer van onderstaande uitdagingen:

  • Ben je bezig met een nieuw product of dienst of met de doorontwikkeling van een bestaand product?
  • Loop je tegen uitdagingen aan omdat je bedrijf groeit en de wereld om je heen snel verandert?
  • Wil je weten welke invloed de grote maatschappelijke thema’s hebben op jouw bedrijf?
  • Heb je advies nodig bij het professionaliseren van je bedrijf? Een groeiend bedrijf heeft meer mensen nodig. Ook kan het nodig zijn om een andere juridische entiteit op te richten.
  • Denk je te weten wie jouw ideale klant is, maar vraag je je weleens af waarom je eerst betalende klant uitblijft?

Neem dan contact op met een van onze business developers. Ze kunnen je adviseren en je in contact brengen met de juiste partijen.

Toegang tot Kapitaal 

De financiële haalbaarheid van jouw groei- en ontwikkelingsplannen vormt altijd een uitdaging. De NOM ondersteunt je bij het uitwerken van je bedrijfsplannen en bij het vinden van de juiste financiers.

Market Readiness Program

Wil jij een schaalbaar en herhaalbaar verkoopproces inrichten of jouw eerst betalende klant aansluiten? Of denk je te weten wie jouw ideale klant is, maar vraag je je weleens af waarom je eerst betalende klant uitblijft? Dan is het Market Readiness Program iets voor jou!

Het Market Readiness Program (MRP) is een parttime programma van tien weken waarin je alle aannames over jouw klant toetst.

Webinar

Groeien begint bij ondernemers, daarom hebben business developers Daniël Bies en André Harmens onlangs een webinar gegeven waarin ze vertelden wat de NOM voor ondernemers in Noord-Nederland kan betekenen bij het verder ontwikkelen van hun bedrijf.

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Andre Harmens T +31 6 113 017 15, E. harmens@nom.nl of Daniël Bies T. +31 6 552 203 28, E. bies@nom.nl.