Terug naar Corona update

Corona Rebuild Programma

Loopt je omzet terug of staat jouw marktentree op losse schroeven? Dit programma is speciaal voor ondernemers die getroffen worden door de coronacrisis en tot actie willen overgaan om deze onzekere tijd door te komen. Ongeacht in welke sector jouw bedrijf actief is, dit programma kan jou vooruithelpen.

Voor wie?

Graag helpen we zoveel mogelijk ondernemers uit Noord-Nederland door de coronacrisis heen. Vooralsnog is het programma beschikbaar voor portfoliobedrijven van de NOM en de door haar beheerde fondsen. We doen ons best om de capaciteit op korte termijn te vergroten om meer ondernemers te kunnen ondersteunen.

Inzicht krijgen

Het 30-dagenprogramma helpt jou om inzicht te krijgen in de impact van de COVID-19-pandemie op jouw bedrijf en helpt je ontdekken op welke onderdelen jij je businessmodel aan moet passen om de coronacrisis te overleven. Je doorloopt het programma samen met andere ondernemers en leert van elkaars fouten en successen.

Wat mag je van het programma verwachten

  • Je krijgt inzicht in de risico’s van de verschillende scenario’s waar jouw bedrijf mee te maken kan krijgen door de coronacrisis;
  • Je krijgt inzicht in welke maatregelen je moet treffen om deze risico’s te elimineren;
  • Je krijgt inzicht in hoe je deze maatregelen kunt financieren;
  • Je onderneemt actie en past je businessmodel aan;
  • Je boekt meetbaar resultaat in je cashflow.

Het programma

30 dagen / 10 modules
In 30 dagen doorloop je in een hoog tempo 10 modules. Vier modules vinden in groepsverband met andere deelnemende ondernemers plaats en zes modules vinden plaats op individuele basis. Daarnaast voer je ter voorbereiding en ter afronding van iedere module praktijkopdrachten uit. Het programma vraagt een groot commitment van jou als ondernemer. Ditzelfde mag je van ons verwachten.

Groepsbijeenkomsten
Tijdens het programma vinden er vier digitale groepsbijeenkomsten plaats, waarbij je de voortgang van jouw bedrijf aan de andere deelnemende ondernemers presenteert. Daarnaast volg je tijdens elke groepsbijeenkomst een webinar over een specifiek onderwerp. Deze groepsbijeenkomsten zijn iedere woensdagochtend.

Eén-op-één begeleiding
De overige zes modules zijn individueel op maandag en vrijdag. Jouw begeleider helpt jou het programma te doorlopen en geeft feedback op de uitwerking van jouw aanpassingen in de praktijk.

Praktijkopdrachten
Het programma is een combinatie van theorie en praktijk. In onzekere tijden worden ondernemers getest op hun reactiesnelheid en aanpassingsvermogen. Tijdens de praktijkopdrachten voer je maatregelingen door in jouw bedrijf en toets jij je hernieuwde businessmodel in de markt.

Praktische informatie

Aanmelden kan hier!

Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je direct aan!