Klantenreview met Faten Salem, oprichter ILIK over Startup Visa

ILIK-oprichter Faten Salem

Mentale gezondheid en menstruele gezondheid gaan hand in hand, zegt ILIK-oprichter Faten Salem. Daarom is de sociale innovatie startup op een missie om vrouwen te helpen begrijpen hoe hun menstruatiecycli van invloed zijn op hun mentaal welzijn. ILIK wil een scala aan tools aanbieden die zijn ontworpen om vrouwen te helpen hun emotionele en fysieke veranderende behoeften gedurende de maand te begrijpen.

Met welke vraag kwam je bij de NOM?

Ik heb me aangemeld voor het Startup Visa-programma omdat ik op zoek was naar een plek waar ik het idee voor ILIK verder kon ontwikkelen. Ik had veel zakelijke ervaring, maar geen ervaring met startups, dus ik zocht hulp en begeleiding om mijn idee om te zetten in iets dat echt impact kan hebben voor vrouwen. We waren een zeer vroege startup en de NOM voelde als een geweldige facilitator om mee samen te werken en dingen naar een hoger niveau te tillen.

ILIK-oprichter Faten Salem

Wat heeft onze dienst je opgeleverd?

De NOM heeft ILIK de essentiële ondersteuning gegeven die ons idee heeft getransformeerd in iets praktisch, iets dat echt een verschil kan maken in het leven van vrouwen. Ik heb ook het voorrecht gehad om de steun en begeleiding te hebben van ongelooflijke Nederlandse vrouwen zoals Fleur Mulder en mijn mentor, Antje Meindersma.

ILIK-oprichter Faten Salem

Hoe heb je de samenwerking met NOM ervaren?

Mijn reis met het Startup Visa-programma en de NOM is een game-changer geweest. Als vrouwelijke oprichter is het een ongelooflijk ondersteuningssysteem geweest voor ILIK. We zijn nog een piepkleine startup, en de NOM heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ondersteunen van ons in deze beginfase. De ondersteuning, begeleiding, feedback en die geweldige netwerkmogelijkheden zijn cruciaal geweest in onze ideevorming en ontwikkeling.

ILIK-oprichter Faten Salem

Zou je onze diensten aanbevelen aan een andere persoon en wat zou je zeggen?

Absoluut! Ik heb het gevoel dat iedereen waarmee ik heb samengewerkt echt wil helpen om mijn idee tot een succes te maken, wat geweldig is voor een startup in een vroeg stadium. Als je op zoek bent naar begeleiding en mentorschap en de kans om je concept of product te valideren, raad ik zeker aan om met de NOM samen te werken als facilitator.

ILIK-oprichter Faten Salem

Lees het verhaal over ILIK

Lees meer klantenervaringen

Lees wat andere klanten van onze dienstverlening vonden en hoe ze op de samenwerking met de NOM terugkijken.

Bekijk alle klantenreviews
Het Facilitatorprogramma

iki.ai is een kenniscentrum en een tweede brein voor professionals en teams. Het is een digitale bibliotheek om al je professionele kennis op te slaan. Van handige links, pdf’s, blogposts, tutorials, Github-repositories tot YouTube-video’s, enzovoort. iki is ontworpen als doorzoekbaar, zelfgeorganiseerd en, het belangrijkste, heeft een co-piloot om je te helpen bij redeneertaken op basis […] Lees meer

Max Orlov en Ivan Ilin Max Orlov en Ivan Ilin oprichters iki.ai
Het Facilitatorprogramma

Een nieuwe taal leer je het snelst door veel te spreken. Maar het vinden van een gesprekspartner in die taal is niet altijd even makkelijk. Daarom ontwikkelde DeepAvatar een virtuele assistent waar je in real-time een gesprek kunt voeren, genaamd SpeakAvatar. De van oorsprong Armeense startup wil hier in het Noorden verder met het ontwikkelen […] Lees meer

Razmik Konstandian and Azat Davletshin Razmik Konstandian and Azat Davletshin Oprichters DeepAvatar