Klantenreview met Max Orlov en Ivan Ilin van iki.ai over Startup Visa

Bekijk de website van iki.ai
Max Orlov en Ivan Ilin

iki.ai is een kenniscentrum en een tweede brein voor professionals en teams. Het is een digitale bibliotheek om al je professionele kennis op te slaan. Van handige links, pdf's, blogposts, tutorials, Github-repositories tot YouTube-video's, enzovoort. iki is ontworpen als doorzoekbaar, zelfgeorganiseerd en, het belangrijkste, heeft een co-piloot om je te helpen bij redeneertaken op basis van je kennis. Het meest voor de hand liggende gebruik is dat je vragen kunt stellen aan je gegevens in natuurlijke taal en precieze antwoorden kunt krijgen met verwijzingen naar bronnen.

Met welke vraag kwamen jullie naar de NOM?

We hebben ons aangemeld voor het Startup Visa-programma, omdat we op zoek waren naar het juiste ecosysteem voor onze high-tech startup. Nederland leek een geweldige keuze vanwege de open en moderne cultuur van innovatie en ondernemerschap. En iedereen spreekt Engels, dus het is veel makkelijker voor ons om hier zaken te doen. We hebben verschillende facilitators benaderd, maar de NOM was veruit de meest communicatieve, proactieve en duidelijke in wat ze ons konden bieden.

Max Orlov en Ivan Ilin

Wat heeft onze dienst jullie gebracht?

We zijn zeer tevreden met de constante ondersteuning van de verschillende afdelingen en vertegenwoordigers van de NOM. Zowel het market readiness-programma als het investor readiness-programma waren erg nuttig. Een absoluut hoogtepunt was het Startup Festival. Dat was niet alleen erg leuk, we hebben ook een paar zeer relevante VC’s ontmoet en veel geweldige ondernemers uit de regio.

Max Orlov en Ivan Ilin

Hoe hebben jullie de samenwerking met NOM ervaren?

Het was echt geweldig. Ik wil onze programmamanager Fleur Mulder bedanken dat ze altijd klaarstond met handige tips, relevante evenementen en uitnodigingen. En ook NOM Investment managers Ytsen van der Meer en Daan Verhorst voor het maken van waardevolle VC- en klant-introducties.

Max Orlov en Ivan Ilin

Zouden jullie onze diensten aanbevelen aan een andere persoon en wat zouden jullie zeggen?

Zeker weten! Over het algemeen, hoewel NOM zichzelf niet positioneert als een accelerator, werkt het zo, althans in onze ervaring. En iedereen waarmee we hebben samengewerkt, is zeer open, behulpzaam en duidelijk. Groningen, met zijn vooraanstaande universiteiten en enorme studentengemeenschap, biedt een unieke kans om ons product te testen, de early adopters-community op te bouwen en ons op weg te helpen naar de groeifase.

 

Max Orlov en Ivan Ilin

Lees het verhaal over iki.ai

Lees meer klantenervaringen

Lees wat andere klanten van onze dienstverlening vonden en hoe ze op de samenwerking met de NOM terugkijken.

Bekijk alle klantenreviews
Het Facilitatorprogramma

Mentale gezondheid en menstruele gezondheid gaan hand in hand, zegt ILIK-oprichter Faten Salem. Daarom is de sociale innovatie startup op een missie om vrouwen te helpen begrijpen hoe hun menstruatiecycli van invloed zijn op hun mentaal welzijn. ILIK wil een scala aan tools aanbieden die zijn ontworpen om vrouwen te helpen hun emotionele en fysieke […] Lees meer

ILIK-oprichter Faten Salem Faten Salem Oprichter ILIK
Het Facilitatorprogramma

Een nieuwe taal leer je het snelst door veel te spreken. Maar het vinden van een gesprekspartner in die taal is niet altijd even makkelijk. Daarom ontwikkelde DeepAvatar een virtuele assistent waar je in real-time een gesprek kunt voeren, genaamd SpeakAvatar. De van oorsprong Armeense startup wil hier in het Noorden verder met het ontwikkelen […] Lees meer

Razmik Konstandian and Azat Davletshin Razmik Konstandian and Azat Davletshin Oprichters DeepAvatar