Startup Visa – DeepAvatar

Bekijk de website van DeepAvatar
Razmik Konstandian and Azat Davletshin

Een nieuwe taal leer je het snelst door veel te spreken. Maar het vinden van een gesprekspartner in die taal is niet altijd even makkelijk. Daarom ontwikkelde DeepAvatar een virtuele assistent waar je in real-time een gesprek kunt voeren, genaamd SpeakAvatar. De van oorsprong Armeense startup wil hier in het Noorden verder met het ontwikkelen en lanceren van de iOS-app.

Met welke vraag kwamen jullie naar NOM?

We hebben ons aangemeld voor het Startup Visa-programma, omdat we ons in Nederland wilden vestigen vanwege het goed ontwikkelde startup ecosysteem en investeringsklimaat.  En het Startup Visa programma biedt ons die kans om in het eerste jaar de basis daarvoor neer te zetten.

Razmik Konstandian and Azat Davletshin

Wat heeft onze dienst jullie gebracht?

De fijne ervaring met de NOM gaf de doorslag om ons in Noord-Nederland te vestigen. Ze hebben ons bij het hele proces geholpen, van de aanvraag tot het verhuizen. We zitten als bedrijf nog in een hele vroege fase, maar ik denk dat het netwerk hier ook zeker heel waardevol zal zijn in onze ambities om verder te groeien.

Razmik Konstandian and Azat Davletshin

Hoe hebben jullie de samenwerking met NOM ervaren?

Onze samenwerking met de NOM was uitstekend. Alle communicatie verliep via Fleur Mulder, die zeer snel reageerde en hielp bij het oplossen van mogelijke problemen. We zijn haar daar erg dankbaar voor!

Razmik Konstandian and Azat Davletshin

Zouden jullie onze diensten aanbevelen aan een andere persoon en wat zouden jullie zeggen?

We raden samenwerken met de NOM zeker aan. Het is een betrouwbare organisatie en we waren erg tevreden over de interactie, de communicatie en hun waardevolle advies.

Razmik Konstandian and Azat Davletshin

Lees het verhaal over DeepAvatar

Lees meer klantenervaringen

Lees wat andere klanten van onze dienstverlening vonden en hoe ze op de samenwerking met de NOM terugkijken.

Bekijk alle klantenreviews
Het Facilitatorprogramma

Mentale gezondheid en menstruele gezondheid gaan hand in hand, zegt ILIK-oprichter Faten Salem. Daarom is de sociale innovatie startup op een missie om vrouwen te helpen begrijpen hoe hun menstruatiecycli van invloed zijn op hun mentaal welzijn. ILIK wil een scala aan tools aanbieden die zijn ontworpen om vrouwen te helpen hun emotionele en fysieke […] Lees meer

ILIK-oprichter Faten Salem Faten Salem Oprichter ILIK
Het Facilitatorprogramma

iki.ai is een kenniscentrum en een tweede brein voor professionals en teams. Het is een digitale bibliotheek om al je professionele kennis op te slaan. Van handige links, pdf’s, blogposts, tutorials, Github-repositories tot YouTube-video’s, enzovoort. iki is ontworpen als doorzoekbaar, zelfgeorganiseerd en, het belangrijkste, heeft een co-piloot om je te helpen bij redeneertaken op basis […] Lees meer

Max Orlov en Ivan Ilin Max Orlov en Ivan Ilin oprichters iki.ai