Klantenreview met Arnold Bakker DGA Kampen Medical Care over NOM Investeren

Bekijk de website van Kampen Industrial Care
Arnold Bakker DGA Kampen Industrial Care

Kampen Industrial Care, in 1948 begonnen als smederij in Thesinge, is een werktuigbouwkundig dienstverlener uit Groningen die zich met name heeft gespecialiseerd in onderhoud aan bestaande installaties en werkzaamheden in en om leidingsystemen.

Met welke vraag kwam je bij de NOM?

Een groot project verliep financieel niet bepaald naar wens, waardoor we stevig in de problemen kwamen. We hebben toen met succes bij de NOM aangeklopt. Eind 2012 stapte de NOM in en werd tevens medeaandeelhouder.

B00fe27a 8f9c 4584 A24c 4df0babf1842 150×150

Wat heeft onze dienstverlening jou opgeleverd?

De NOM heeft ervoor gezorgd dat Kampen Industrial Care zich in een moeilijke periode staande heeft weten te houden. Ze hebben ons onder meer geholpen bij het bewerkstelligen van een professionaliseringsslag en het maken van lastige keuzes. Die ondersteuning heeft ertoe bijgedragen dat het bedrijf uiteindelijk weer net zo gezond was als daarvoor. Wellicht zelfs nog gezonder. In de zomer van 2023 heeft de NOM haar aandelenbelang verkocht en werd ik opnieuw 100% DGA.

B00fe27a 8f9c 4584 A24c 4df0babf1842 150×150

Hoe heb jij de samenwerking met de NOM ervaren?

De NOM is ruim tien jaar medeaandeelhouder geweest. Gedurende die hele periode hebben we op een prettige manier met elkaar samengewerkt. Vanaf het allereerste begin tot de verkoop van de aandelen, aan alles was te merken dat de NOM vertrouwen had in een mooie toekomst voor Kampen Industrial Care. Niet zomaar zijn we een voor beide partijen goede prijs overeengekomen.

B00fe27a 8f9c 4584 A24c 4df0babf1842 150×150

Zou je onze diensten bij een ander aanbevelen en wat zou jij dan willen zeggen?

Ja, geen enkele twijfel. Als financier, medeaandeelhouder en sparringpartner kijkt de NOM verder dan alleen het behalen van een mooi rendement. Zelfs tijdens de kredietcrisis hebben ze het aangedurfd om in Kampen Industrial Care te stappen. Terwijl er best een risico aan kleefde en banken terughoudend waren. Ze willen bedrijven laten groeien of, zoals in ons geval, opnieuw laten groeien en hiermee waarde creëren voor de economie in Noord-Nederland. Kansrijke bedrijven kunnen daar optimaal van profiteren.

B00fe27a 8f9c 4584 A24c 4df0babf1842 150×150

Lees meer klantenervaringen

Lees wat andere klanten van onze dienstverlening vonden en hoe ze op de samenwerking met de NOM terugkijken.

Bekijk alle klantenreviews
Financiering op maat

De NOM heeft aanzienlijk meer gedaan dan alleen het verstrekken van kapitaal. Ze hebben ons op belangrijke momenten uitstekend begeleid en geadviseerd. Lees meer

Lex Rademaker Chief Flower Officer Longbloom Lex Rademaker Chief Flower Officer Longbloom
Financiering op maat

De NOM heeft meer geleverd dan alleen groeikapitaal. Zo was zonder de NOM de overname door SnelStart nooit zo soepel verlopen. Of wellicht was die dan niet eens doorgegaan. Ze hebben mij optimaal voorbereid op alles wat er bij zo’n proces komt kijken. Of het nu gaat om financiële of juridische aspecten. Alle kennis en expertise is aanwezig. In huis of binnen het brede netwerk van de NOM. Lees meer

Dave Leeuwerik Dave Leeuwerik CEO MyEmma