Klantenreview met Dave Leeuwerik, CEO MyEmma over NOM Investeren

Bekijk de website van MyEmma
Dave Leeuwerik

Goedemiddag Dave, kun je MyEmma en jezelf introduceren?

MyEmma is een Document Management Systeem, of eigenlijk meer een klantenportaal, waarin bedrijven veilig en versleuteld documenten kunnen delen en vinden en tegelijkertijd kunnen laten accorderen en signeren. Het systeem biedt alle mogelijkheden om snel eenvoudig en op een betrouwbare manier met klanten te communiceren. Het idee voor MyEmma heb ik in 2017 bedacht en zo’n twee jaar later was de officiële lancering. In juni 2022 juni is het bedrijf overgenomen door SnelStart, een aanbieder van slimme facturatie- en boekhoudoplossingen.

Dave Leeuwerik

Met welke vraag kwam je bij de NOM?

Vanaf het allereerste begin hadden we al het plan om de NOM in te schakelen. Vooral ook vanwege het netwerk en de goede reputatie die de NOM heeft als sparringpartner. Het eerste contact dateert echter uit het voorjaar van 2020, toen we met succes een aanvraag hadden ingediend voor de Corona-overbruggingsLening, kortweg COL. Nadat even later de vaart er weer stevig in zat hebben we, om MyEmma naar een next level te brengen, aangeklopt voor groeikapitaal. De NOM is destijds zelfs aandeelhouder geworden.

Dave Leeuwerik

Wat heeft onze dienstverlening jou opgeleverd?

In elk geval veel meer dan alleen groeikapitaal. Zo was zonder de NOM de overname door SnelStart nooit zo soepel verlopen. Of wellicht was die dan niet eens doorgegaan. Ze hebben mij optimaal voorbereid op alles wat er bij zo’n proces komt kijken. Of het nu gaat om financiële of juridische aspecten. Alle kennis en expertise is aanwezig. In huis of binnen het brede netwerk van de NOM.

Dave Leeuwerik

Hoe heb jij de samenwerking met de NOM ervaren?

De samenwerking is op elk moment heel goed geweest. Van het toekennen van de COL tot het aandeelhouderschap en de uiteindelijke verkoop van MyEmma. Met wie je bij de NOM ook te maken had, het contact verliep prettig en altijd kregen we de ondersteuning die we nodig hadden.

Dave Leeuwerik

Zou je onze diensten bij een ander aanbevelen en wat zou jij dan willen zeggen?

Ja, zonder twijfel. Als je, naast financiering, wilt profiteren van een waardevol netwerk en een schat aan kennis en ervaring, dan zou ik aanraden om meteen de NOM in te schakelen.

Dave Leeuwerik

Lees meer klantenervaringen

Lees wat andere klanten van onze dienstverlening vonden en hoe ze op de samenwerking met de NOM terugkijken.

Bekijk alle klantenreviews
Financiering op maat

De NOM heeft aanzienlijk meer gedaan dan alleen het verstrekken van kapitaal. Ze hebben ons op belangrijke momenten uitstekend begeleid en geadviseerd. Lees meer

Lex Rademaker Chief Flower Officer Longbloom Lex Rademaker Chief Flower Officer Longbloom
Financiering op maat

QDI Systems is een pionierend deeptechbedrijf dat beeldapparaten ontwikkelt voor medische toepassingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde nanomateriaal quantumdots. Het bedrijf is opgericht in 2019 als een spin-off van het Zernike Institute for Advanced Materials aan de Universiteit van Groningen door natuurkundige dr. Artem Shulga. Bij de Series A financieringsronde haalde QDI Systems in […] Lees meer

Artem Shulga Artem Shulga CEO QDI Systems