Klantenreview met Eva van Leeuwen, founder van Young Heroes over het Investor Readiness Program

Bekijk de website van Young Heroes
Eva van Leeuwen

Young Heroes helpt Gen Z met bouwen aan een carrière. Dat doen ze met een coaching- en carrièreprogramma voor jonge professionals. Op hun platform koppelen ze jong talent aan deskundige coaches, geven ze praktijkrelevante trainingen en workshops en geven ze advies over carrière- en ontwikkeling gerelateerde onderwerpen.

Met welke vraag kwam je bij de NOM?

We wilden in eerste instantie ons bedrijf op een natuurlijke manier laten groeien. Maar we merkten dat de vraag vanuit de markt heel groot was en we kwamen op een punt dat we ook echt stappen wilden zetten. We waren nog niet per se op zoek naar een investering, maar we zochten een sparringpartner en we waren benieuwd of de NOM iets voor ons kon betekenen.

Eva van Leeuwen

Wat heeft onze dienstverlening jou opgeleverd?

Als ondernemer ben je altijd ongeduldig en wil je meters maken, maar dit heeft ons echt heel erg geholpen. Je wordt tijdens het traject gedwongen om kritisch te kijken naar dingen die je het liefst voor je uitschuift. Dingen die nog ver weg lijken, of nog niet aan de orde zijn. Maar daarom is dit juist heel goed, omdat de beslissingen die je nu maakt, uiteindelijk de toekomst van je bedrijf bepalen. Uiteraard weten we ook dat het pad nooit precies zo loopt als gepland, maar echt duidelijk onze visie op papier zetten en daar naartoe te werken, is een heel waardevol proces geweest.

Eva van Leeuwen

Hoe heb jij de samenwerking met de NOM ervaren?

Heel goed. Het is fijn dat we op een gelijkwaardige manier konden samenwerken. Zeker als je in een investeringstraject zit, is dat vertrouwen zo ontzettend belangrijk. Je moet je namelijk kwetsbaar durven op te stellen en vragen durven te stellen over de dingen waar je soms zelf nog weinig verstand van hebt. En dat voelt best wel tegenstrijdig soms, want je wilt tegelijkertijd ook zelfvertrouwen uitstralen. Het is immers jouw bedrijf en je wilt laten zien dat je alles in huis hebt om er een succes van te maken.

Eva van Leeuwen

Zou je onze diensten bij een ander aanbevelen en wat zou jij dan willen zeggen?

Zeker, maar het is wel belangrijk dat er ook echt een klik is, op persoonlijk en professioneel niveau. Je gaat namelijk wel echt een intensief traject in. Wij hadden wat dat betreft geluk met onze contactpersonen Anouk en later Ytsen van de NOM, maar het is belangrijk om kritisch te zijn, want je zult een lange tijd samen moeten werken.

Eva van Leeuwen

Lees het verhaal over Young Heroes

Lees meer klantenervaringen

Lees wat andere klanten van onze dienstverlening vonden en hoe ze op de samenwerking met de NOM terugkijken.

Bekijk alle klantenreviews
Market Readiness

Het Market Readiness Program paste perfect bij de fase waarin wij ons bevonden Lees meer

Victor van Saltbommel, eigenaar Huberts’ Food uit Meppel Victor van Saltbommel Eigenaar Huberts’ Food
Financiering op maat

QDI Systems is een pionierend deeptechbedrijf dat beeldapparaten ontwikkelt voor medische toepassingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde nanomateriaal quantumdots. Het bedrijf is opgericht in 2019 als een spin-off van het Zernike Institute for Advanced Materials aan de Universiteit van Groningen door natuurkundige dr. Artem Shulga. Bij de Series A financieringsronde haalde QDI Systems in […] Lees meer

Artem Shulga Artem Shulga CEO QDI Systems