De weg vinden naar investeerders is niet makkelijk. Speciaal voor innovatieve startups en mkb’ers met groeiambitie zijn er daarom de adviseurs van Flinc. In 32 adviesuren helpen ze met het klaarstomen van je plannen, zodat investeerders voor je in de rij komen te staan.

We kunnen je helpen bij het ontwikkelen van je producten of het professionaliseren van je bedrijf. Ook laten we je zien wat je kunt doen om kapitaal te vinden om op te schalen. En dankzij ons uitgebreide netwerk zetten we je ook aan tafel met interessante investeerders.

Hoe werkt Flinc?

Om in aanmerking te komen voor een adviestraject bij Flinc, moet je voldoen aan een aantal eisen:

  • Je hebt een prototype;
  • Het product, dienst of idee is innovatief;
  • Je bent gevestigd in Noord-Nederland;
  • Het plan is commercieel, technisch en financieel haalbaar.

Of je bent een mkb’er uit de provincie Groningen die wil groeien.

In de volgende fase leren we elkaar persoonlijk kennen en maken we een inschatting van de potentie van je plannen. Ziet dat er goed uit? Dan stellen we een intake op: een startdocument om de haalbaarheid van je idee in te schatten. Als ook dat een positieve uitkomst heeft, gaan we samen aan de slag.

Uiteindelijk leidt dat tot een businessplan dat investor ready is. Als het zover is, koppelen we je aan passende financiers uit ons netwerk. Natuurlijk ondersteunen we je ook in de onderhandeling- en contractfase. Is de financiering rond? Dan zit ons werk erop!