Voor wie is Flinc?

Investor ready worden

Als je ondersteuning nodig hebt bij het optimaal voorbereiden van je financieringsaanvraag – of graag meer inzicht wil in het financieringslandschap – dan brengen we je graag in contact met onze collega’s van Flinc. Flinc is onderdeel van de NOM. Flinc kan helpen om je onderneming investor ready te maken om je vervolgens in contact te brengen met een uitgebreid netwerk van financiers. Onze collega’s van Flinc staan klaar om ondernemers zoals jij klaar te stomen voor financiers. Zo vergroot je de kans op een financiering aanzienlijk.

Matchmaker

De missie van Flinc is het matchen van innovatieve ondernemers in de drie noordelijke provincies met de juiste investeerder. Hoe? Denk aan het aanscherpen van je businessplan, helpen bij het voorbereiden van een goede pitch en het vinden van een juiste financieringsvorm. Aan de andere kant begeleidt Flinc ook investeerders. Ze brengen investeerders in contact met ondernemers uit hun grote en uiteenlopende netwerk. Van informele investeerders en (clusterspecifieke) fondsen tot banken en (internationale) regelingen.

Voor wie?

Flinc is er voor innovatieve startups en gevestigde ondernemers met groeiplannen. Kortom: ondernemers uit het Noorden die op zoek zijn naar financieringsmogelijkheden voor innovatieve plannen. Ook is Flinc er voor de investeerders die op zoek zijn naar innovatieve bedrijven met een hoog rendement. Soms alleen om te investeren, soms om ook actief bij te dragen aan een innovatief bedrijf. Flinc verbindt zo innovatieve ondernemers met innovatieve investeerders.

Ga naar de Flinc website

Zo werkt het

Ben jij een startup met een vernieuwend concept? Of een gevestigde ondernemer met groeiplannen? En heb je een financiering nodig om jouw (groei)ambities te realiseren? Dan kunnen het netwerk en de expertise van Flinc de verbindende schakel zijn om je op weg te helpen naar financiering. Zij ondersteunen je bij het aanscherpen van je financieringsbehoefte. En met maar liefst 32 adviesuren voor €250 tillen zij jouw businessplan naar een hoger niveau. Ook kunnen zij op een warme manier contact leggen met potentiële financiers en weten wat die van jou verwachten als ondernemer. Zo kom je beslagen ten ijs.

Kun jij professionele ondersteuning gebruiken voor het schrijven van een investor ready businessplan? Dan zit je goed bij Flinc. De eerste tips over dit onderwerp vind je al via onderstaand whitepaper.

Investor ready worden?

In deze whitepaper:

  • Welke uitdagingen kom je tegen en hoe ga je daar mee om?
  • In vier stappen investor ready worden!
  • Een overzicht van alle financieringsmogelijkheden
Lees whitepaper