Alles over Flinc: Investor ready worden

Het is een flinke uitdaging om bij investeerders aan tafel te komen. Samen met onze adviseurs maak je je plannen investor ready. Je werkt aan een perfecte businesscase en weet precies welke vragen je kunt verwachten. Zo kom je met een goed gevoel bij investeerders en haal je de financiering binnen die je nodig hebt.

RZ2 3071 (web) Nom Juli2019 0034

Voor wie is Flinc?

Zowel innovatieve startups met de ambitie om te groeien als investeerders op zoek naar interessante bedrijven om in te investeren kunnen terecht bij Flinc.

Lees meer

Wat doet Flinc voor jou?

Flinc zorgt er voor dat je goed voorbereid aan tafel komt te zitten bij financiers.

Lees meer

Hoe werkt Flinc?

De weg vinden naar investeerders is niet makkelijk. In 32 adviesuren helpen we met het klaarstomen van je plannen, zodat investeerders voor je in de rij komen te staan.

Lees meer

Team Flinc

We combineren onze bedrijfskundige en bedrijfseconomische achtergrond met een kritische blik om bedrijven te ondersteunen in hun groei.

Team Flinc

Kijk op de kaart welke bedrijven investor ready werden via Flinc

Ga naar de kaart

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees wat klanten van onze dienstverlening vonden en hoe ze op de samenwerking met de NOM terugkijken.

Alle klantenreviews
De missie van Digibon: geen enkel papieren bonnetje meer
We hebben samen met Flinc aan het businessplan en business case gewerkt wat erg leerzaam was. Bovendien is het netwerk van Flinc heel erg waardevol voor startende bedrijven. Lees meer
Bart-Jan Maatman
Foto Kasper Spitzen SkyNRG
“Wij ervaren de samenwerking met de NOM als zeer prettig en waardevol. De NOM is niet alleen investeerder, maar ook een heuse sparringpartner. Investeren is hun kernexpertise en daardoor hebben ze veel kennis en ervaring in huis. Lees meer
Kasper Spitzen