Tristan Dikkers

Mijn naam is Tristan Dikkers, ik ben geboren in Deventer en voor mijn studie ben ik naar Groningen verhuisd. Aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik mijn bachelor Economics & Business Economics gehaald. Tijdens deze bachelor vond ik investeren en financieringskwesties de leukste onderwerpen, waardoor ik hierna de master Finance heb gedaan. Dit ook aan de Rijksuniversiteit Groningen, omdat deze stad mij zo goed beviel!

Om praktijkervaring op te doen, heb ik tijdens mijn master stage gelopen bij een M&A adviesbureau in Groningen. Tijdens deze stage ben ik in aanraking gekomen met verschillende ondernemers en bedrijven in Noord-Nederland. Dit heeft mijn verdere interesse gewekt in de vele vernieuwende ondernemingen die gevestigd zijn in Noord-Nederland.

Vanaf januari 2022 ben ik werkzaam bij de NOM als Investment Analyst. In deze rol hoop ik bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling en het stimuleren van het ondernemerschap in het Noorden. Daarnaast vind ik de maatschappelijke en duurzame doelstellingen van de NOM belangrijk en geeft het mij energie me hiervoor in te zetten.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en vind ik het leuk om ook op persoonlijk vlak met investeren bezig te zijn. Daarnaast houd ik van muziek luisteren en lezen.