André Harmens 2021 01

Techniek, ondernemerschap en commercie

Niet voor niets staan bovenstaande aspecten centraal in mijn werk. In mijn rol bij de NOM komen ze dagelijks langs en ze reflecteren mijn opleiding, ervaring en voorkeuren. Ik word gemotiveerd door gesprekken met ondernemers, door een kijkje te nemen binnen bedrijven en door een bijdrage te leveren aan groei en innovatie.

Kennis van digitale oplossingen, software, hardware, productieautomatisering en mechatronische systemen vormt mijn basis. Daarbij komen mijn commerciële- en managementervaring (25 jaar), het ondernemerschap in de hightech sector en een uitgebreid relatienetwerk. De combinatie van ervaring, netwerk en de thema’s die spelen bij de ondernemingen die ik ondersteun, leiden tot inspirerende en motiverende gesprekken en kansen voor groei en innovatie die ik graag help te realiseren.

In mijn vrije tijd sport ik regelmatig, maak ik graag reizen waarin vaak bergen centraal staan en houd ik me bezig met grafisch ontwerp en fotografie. Al met al voor mij een mooie combinatie van actieve en meer ontspannende bezigheden.

Ik denk graag mee over uw kansen en uitdagingen!

Betrokken bij