Allard Van Der Horst 2021 01

Klantfocus, resultaatgericht, teamplayer

Deze eigenschappen passen goed bij mij en gelukkig kan ik deze in mijn functie van Investeringsmanager bij de NOM ook vaak toepassen. Na mijn studie Rechten in Groningen ben ik gaan werken in het bankwezen. Eerst in Rotterdam en na vijf jaar weer in Groningen. Ik heb gewerkt bij ING Bank en bij de Rabobank. Steeds in de zakelijke kredietverlening en dan met name in Noord-Nederland. Zowel voor het MKB segment als voor het groot zakelijke segment.

In 2017 heb ik de bewuste keuze gemaakt om over te stappen naar een regionale ontwikkelingsmaatschappij waar meer ruimte is voor het bieden van maatwerk aan innovatieve ondernemers. Ik werk op de afdeling Investeren waar we zowel de startende bedrijven als de wat meer “volwassen” bedrijven kunnen assisteren met een start- dan wel groei investering. We werken hierbij in sectorteams waarbij ik Investeringsmanager ben ik het team Hightech Systemen & Materialen / Maakindustrie en in het team Watertechnologie.

Hiernaast ben ik ook Investeringsmanager voor het Netherlands Enabling Watertechnology Fonds (NEWF), een landelijk fonds wat zich richt op de kennisstarters op Watertechnologie gebied en een wat hoger risicoprofiel heeft dan het NOM fonds. (Jonge) ondernemers helpen hun innovatieve ideeën verder door te ontwikkelen geeft mij veel energie. De NOM heeft hier veel producten voor die ik zelf of samen met mijn collega’s graag zo optimaal mogelijk hiervoor wil inzetten. Neem gerust contact op om hier verder over te sparren.

Als ik niet voor de NOM werk, probeer ik mijn vrije tijd veel te sporten. Een grote hobby hierbij is onze zeilboot waarmee we regelmatig op het Paterswoldse meer te vinden zijn.

Betrokken bij