Alex Berhitu 2021 01

De Steenbok die Waterman is

Dat je me op de website van de NOM hebt gevonden betekent meestal dat je me nog niet kent of juist heel goed kent….. bijna net zo verwarrend als de twee sterrenbeelden in deze kop?

Ik ben geboren Steenbok en sinds 2009 trotse NOMMER, maar toch kennen de meeste mensen mij als de manager business development van de Water Alliance. Deze netwerkorganisatie zetelt op de Water Campus in Leeuwarden maar timmert, mede op mijn initiatief, vooral internationaal aan de weg. Als verbinder breng ik graag partijen bij elkaar rondom watervraagstukken. Mondiaal, nationaal of  regionaal, ik besteed er met even zo veel passie aandacht aan. De technologie, kennis en expertise die we vanuit de Water Campus tot onze beschikking hebben is gigantisch. Ik ben er van overtuigd dat geheel Noord-Nederland direct of indirect hiervan kan profiteren. Zij die mij heel goed kennen weten dat ik de werkzaamheden in de Water Alliance doe vanuit de NOM: Waterman in hart en nieren van de NOM.

…… en wat als ik niet aan water hoef te denken…. Dan sla ik het liefst een “pluimpje” bij Badminton Club Leeuwenborg (BCL).