Smart Industry Hub Noord helpt je verder - Sluit je aan!
  • HTSM
  • Innoveren

Smart Industry Hub Noord helpt je verder – Sluit je aan!

Smart Industry gaat over het gebruikmaken van digitalisering in bedrijfsprocessen in de maak- en procesindustrie. Door machines en processen slim te koppelen en aan te sturen en de nieuwste technologieën te gebruiken wordt de productie efficiënter, de concurrentiekracht groter en de continuïteit verbeterd. Het is echter een complex en abstract onderwerp. En niet alle bedrijven kunnen mensen vrij spelen om zich te verdiepen in vernieuwing. Smart Industry Hub Noord biedt ondersteuning.

Smart Industry is essentieel als je als bedrijf in de maak- en procesindustrie optimaal wilt blijven presteren. Alleen waar begin je, welke mogelijkheden zijn er en hoe weet je wat je precies nodig hebt? Hoe kom je aan geld en kennis en zorg je dat je ook werkelijk de juiste stappen maakt? Bij de Smart Industry Hub Noord zijn organisaties aangesloten die helpen stappen te zetten richting een slimmere fabriek. Twaalf onafhankelijke en professionele partijen die nauw verbonden zijn met de praktijk en belangen van ondernemers, hebben hun krachten gebundeld om versneld een samenwerking op gang te brengen tussen bedrijven uit de maak- en procesindustrie, solution providers, consultants en kennisinstituten. De NOM is een van deze partijen.

Divers activiteitenprogramma

De Smart Industry Hub Noord heeft een divers activiteitenprogramma opgesteld voor bedrijven in alle fases. Regelmatig bieden we masterclasses en workshops waarbij altijd kennisinstellingen en experts vanuit het werkveld betrokken zijn.

Webinar ‘Aan de slag met Smart Industry’

Je kunt ook het webinar ‘Aan de slag met Smart Industry’ terugkijken. Daarin laten André Harmens (NOM; partner Smart Industry Hub Noord) en Carl Schultz (Ynbusiness; partner Smart Industry Hub Noord) zien welke positieve impact het werken aan Smart Industry heeft gehad op ondernemers in Noord-Nederland.

Smart Industry Hub Noord helpt je verder - Sluit je aan!