Business Lunch Talk

Meld je aan voor de Business Lunch Talk met Sabine Stuiver

Van professioneel ballerina tot CEO van een datingsite, prestigieuze prijzen verdienen in de VS en bijdragen aan een betere wereld met Hydraloop - wat kan deze vrouw niet?!

Op 7 maart krijg jij de kans om te leren van topondernemer Sabine Stuiver tijdens de Business Lunch Talk. Georganiseerd door Founded in Friesland en de NOM.

Sabine Stuiver is mede-oprichter en Chief Marketing Officer van Hydraloop, een bedrijf met als doel om het gebruik van water wereldwijd te revolutioneren. Ze leidde Hydraloop niet alleen naar de prestigieuze CES 2020-prijs "Best of the Best", maar wordt ook erkend als een van de leiders van The Meaningful Business 100, die zich inzet voor de VN-doelen voor duurzame ontwikkeling.

De Business Lunch Talk is een geweldige kans om te leren van én contact te leggen met Sabiner Stuiver, één van de meest ambitieuze en innovatieve ondernemers, hier in Friesland!

Dit evenement vindt plaats in NHL Stenden (R10), in 'the Pit' naast de kantine.

GRATIS lunch! Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven via: https://www.eventbrite.nl/e/business-lunch-talk-tickets-779379724737?aff=ebdsoporgprofile

Dit evenement is alleen voor studenten of pas afgestudeerden. Niet alleen van NHL Stenden trouwens. Voor alle studenten en pas afgestudeerden in Noord-Nederland.

Sabine Stuiver Hydraloop