Wie is wie

Organisatiestructuur

Wij als Nommers zijn volop bezig met investeren én ontwikkelen. Dat doen we samen met onze aandeelhouders: Het Ministerie van Economische Zaken en de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe.

Management Team

Siem Jansen is de algemeen directeur. Voordat hij aan de slag ging bij de NOM, werkte hij in het onderwijs als leraar en bestuurder. De plaatsvervangend directeur en manager NOM Finance is Geert Buiter. Hij werkte in het verleden als senior investmentmanager en subsidieadviseur bij de NOM. Het derde en laatste lid van ons managementteam is Sander Oosterhof, manager NOM business development en NOM Foreign Direct Investment. Sander werkte eerder als consultant op het gebied van management en bedrijfsvoering.

Lees meer over Siem Jansen Bekijk het profiel van Geert Buiter Ga naar de pagina van Sander Oosterhof

Raad van Commissarissen en Investeringscommissie

Naast onze directie, hebben we ook een Raad van Commissarissen. Deze Raad wordt gevormd door:
Rudy Rabbinge (voorzitter), Annemarie Kuks, Ben Woldring en Sandra Korthuis. De Raad van Commissarissen is verantwoordelijk voor het toezicht op de directie en als werkgever verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen de NOM en is daarnaast raadgevend en adviserend.

Beslissingen omtrent financieringsvoorstellen worden beoordeeld door de Investeringscommissie. De Investeringscommissie bestaat uit:
Jan Kruse (voorzitter), Jan Tichelaar, Benjamin Derksen en Ylva Poelman.

Neem contact met ons op