Het beheer van fondsen

Is de NOM er voor ondernemers? Zonder twijfel! Maar hebben we daarmee alles te pakken? Nee. Wij doen namelijk ook aan fondsmanagement voor fondsen die zich op Noord-Nederland richten. Er gebeurt van alles, van juridische ondersteuning, investment management en administratie tot en met rapportages en control.

Nom Juli2019 0010

Administratievrees

Vind je het fantastisch om zelf een fonds te beheren, maar lig je wakker van de administratieve taken? Dan verdelen we de taken toch? Jij doet het acquireren en neemt de investeringsbeslissingen, wij regelen de contractvorming, boekhouding en verantwoording. Of je nu alleen de administratie wilt uitbesteden of het hele fondsbeheer: wij staan met ons team voor je klaar. We beheren op dit moment het MKB Fonds Drenthe, het Investeringsfonds Groningen, het  FOM Fonds en het GROEIfonds. En vanzelfsprekend ook de NOM fondsen.

Een overzicht van de fondsen plus de bedrijven die door deze fondsen gefinancierd zijn hebben we gebundeld op de Geld Voor Groei-website.

Jong of belegen

Wil je graag van je zorgen over het fondsmanagement af? Dan is de NOM misschien de oplossing. Er zijn wel een paar dingen waar een fonds aan moet voldoen om in de portefeuille van een Nommer terecht te komen: de focus van het fonds moet op Noord-Nederland én het MKB liggen en het moet een zakelijk investeringsfonds zijn. Verder vinden we het belangrijk dat fondsen die wij beheren een maatschappelijk belang hebben en niet op winst uit zijn. Tot zover de eisen. Of je nu een groot of klein fonds hebt, al jaren meedraait of net komt kijken? We helpen je graag.