Nom Januari24 013

Steven de Groot

Junior Business Developer

Tijden mijn master ‘Strategic Innovation Management’ schreef ik mijn scriptie over hoe ondernemers leren van falen. Welke fouten maken veel ondernemers? Waarom besluit de ene ondernemer weer te gaan ondernemen na een faillissement en de ander niet? Ik interviewde vele ondernemers en kreeg super interessante inzichten over ondernemerschap, innovatie en veerkracht. Ook kreeg ik door deze gesprekken een nieuw perspectief over falen: los van de pijn van het falen, is het vaak een prachtige leerschool. Een perspectief dat in Nederland vaak nog onderbelicht is.

Gedreven om meer te leren over innovatie en ondernemerschap, vond ik deze combinatie binnen mijn huidige functie als Business Developer bij de NOM. Ik vind het interessant om te kijken hoe wij als NOM start-ups kunnen helpen groeien en de kans op succes voor ondernemers te vergroten met onze Market Readiness Programma’s. Ook vind ik dat we dit doen met een mooi maatschappelijk doel: het stimuleren van de noordelijke economie.

Buiten werk om, kom ik graag in beweging. Dit doe ik door te wandelen, hardlopen, tennissen of aan gewichten te hangen in de sportschool.