Sil Faber

Sil Faber

Projectmanager Internationaliseren

Geboren en opgegroeid in Friesland, voor de studie verhuisd naar Groningen en daar verliefd geworden op de stad. Ik ben Sil Faber en ik werk sinds juni 2022 voor de NOM.

Als bedrijfskundige vind ik alle samenhangende aspecten van bedrijfsvoering interessant. Van de organisatorische, financiële en bedrijfsmatige vraagstukken tot bijvoorbeeld logistieke puzzels, marketing, communicatie en HRM zaken. In de functie als Project Manager Internationaliseren kan ik mijn internationale bedrijfskundige interesses verbinden en bijdragen aan een warm welkom voor bedrijven die zich willen vestigen in het gebied waar ik zo enthousiast over ben: Noord-Nederland!

Voorheen heb ik een aantal jaar gewerkt in de tech- en energiebranche als accountmanager. Maar toch de switch gemaakt naar het Project Management, waar ik energie en voldoening uit haal met het creëren van mooie kansen in onze regio.

De liefde voor Friesland is niet vergaan. Als geboren Fries ben ik opgegroeid met de watersport, iets waar ik echt van kan genieten. Daarnaast zit ik veel op de racefiets en ben ik te porren voor een potje tennis / padel. Om vervolgens de dag af te sluiten met een goed hapje eten buiten de deur!