Petra Engel 2021 01

Als geboren en getogen Rotterdamse val ik naast al die noorderlingen misschien een beetje uit de toon. Toch voelt dat niet zo, aangezien ik al vanaf mijn 21e in Groningen woon. Eigenlijk vind ik dus dat ik mijzelf best wel een beetje een noorderling mag noemen.

Binnen de NOM houdt ik mij voornamelijk bezig met de corporate evenementen, grafische vormgeving, relatiegeschenken en drukwerk en het onderhouden van diverse websites. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de communicatie vanuit onze regionale fondsen: de FOM en het MKB Fonds Drenthe.

Mijn werk op de afdeling Marketing & Communicatie zorgt er voor dat wat we doen ook gezien wordt door de ondernemers in Noord-Nederland. Want daar gaat het natuurlijk om; ondernemers helpen! Door onze positie in Noord-Nederland hebben we zo’n groot netwerk opgebouwd dat er altijd wel iets is wat we voor een ondernemer kunnen doen. Succesvolle ondernemers maken immers een succesvol Noord-Nederland!

Als je het mij vraagt mogen we hier in het noorden best wat meer met de borst vooruit lopen, er is zo veel om trots op te zijn! Ik ben in ieder geval trots om hier als Rotterdamse noorderling mijn steentje aan bij te dragen!