NOM Maart24 002 Ronald Zijlstra

Maria Martirosyan

Junior projectmanager TCNN (gedetacheerd)

Mijn naam is Maria Martirosyan. Ik ben geboren en getogen in Antwerpen en sinds 2020 woon ik in Groningen. In 2022 ben ik getrouwd en samen met mijn man heb ik een huis gekocht in het noordoosten van de stad Groningen. Ons gezin wordt compleet gemaakt door twee katjes, Lexi en Dropje.

Mijn opleiding bedrijfsmanagement heb ik succesvol afgerond aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. Direct na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als projectmedewerker.

Vanaf januari 2024 vervul ik de functie van Project Manager bij TCNN Groningen. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie en het management van diverse projecten en programma's. Mijn professionele interesse ligt voornamelijk op het gebied van innovaties in de digitale wereld, terwijl ik persoonlijk ook geïnteresseerd ben in (online) ondernemerschap en marketing.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten en festivals. Samen met mijn man reis ik de wereld af. Ook vind ik het heerlijk om te koken, boeken te lezen en spelletjes te spelen met vrienden. Als sociaal persoon organiseer ik regelmatig clubjes om deze hobby's te delen met anderen. Momenteel heb ik een boekenclubje, een kookclubje en een spelletjesclubje opgericht. Met wie ga ik mijn volgende clubje starten?