Lilian Hoiting

Wie ik ben

Geboren en getogen in de provincie Groningen en als dorpsmeisje naar de grote stad verhuisd. Op recreatief en op wedstrijdniveau zijn paarden ongeveer 10 jaar alles voor mij geweest. Hier was ik dan ook het liefst elke dag en de hele dag. Eenmaal wonende in Groningen werd deze sport ingeruild voor dansen en de studie. Maar, na een aantal jaren is de paardensport toch weer opgepakt en daar geniet ik enorm van!
Ook het wonen in de stad heb ik achter me gelaten en inmiddels woon ik weer in een hartstikke leuk dorp!

Na een opleiding schoonheidsspecialiste heb ik ervoor gekozen om te switchen. Het werd de sector Zakelijke dienstverlening. Ik ben dan ook secretarieel geschoold en na deze studie heb ik het vak in verschillende branches mogen uitvoeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weet welke skills er nodig zijn op secretarieel gebied en hoe ik het werk eigen kan maken in zowel een grote als een kleine organisatie en sinds begin 2018 bij de NOM!

Inmiddels heb ik veel mogen leren door de jaren heen en heb ik de mogelijkheid gekregen om intern een groeistap te maken en mijn weg te vervolgen als HR-assistent.

HRM is een belangrijk onderdeel binnen een organisatie, de schakel tussen werkgever en werknemer. Het is een breed vakgebied met veel aspecten die bijdragen aan de doelen van de organisatie. Het is een interessant vakgebied waarbij je je kennis en kunde elke dag weer kunt verbreden. Naast het administratieve en strategische, is er ook een groot organisatorisch onderdeel dat ik graag oppak. Het woord ‘regelneef’ hoor ik dan ook vaak. Deze eigenschap verhoudt zich tot het werk en als organisatorische factor ben jij dan degene die toch wel een grote steen bijdraagt in de organisatie.

Bij de NOM ben je werkzaam in/voor en met een leuke club collega’s!