Laurens Nijp


Hallo! Ik ben Laurens, een trotse Groninger. Mijn studie psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, gespecialiseerd in arbeids- en organisatiepsychologie, heeft mij voorbereid op mijn huidige rol als projectmanager bij TCNN. Hier pas ik mijn kennis toe op bijvoorbeeld het gebied van gespreksvoering, gedragsbeïnvloeding en conflictmanagement. Het is bijzonder boeiend om deze vaardigheden in te zetten in samenwerking met onze diverse externe projectpartners, waarbij vele belangen spelen.

Ik word vaak een echte generalist genoemd, met een interesse in vrijwel elk onderwerp. Tijdens het KONNECT traineeship heb ik veel kunnen leren van ondernemers en heb ik ervaring opgedaan bij afdelingen binnen kennisinstellingen die ondernemers verbinden met diverse onderzoeksrichtingen. Hoewel mijn grootste passie ligt bij thema's rond fysieke en mentale gezondheid – een interesse die ik onder andere ontwikkelde tijdens mijn tijd als begeleider van jongeren en mijn vele werkzaamheden bij het UMCG – blijf ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe leerervaringen, zowel binnen als buiten deze gebieden.

Buiten werk vind ik het heerlijk om actief te blijven en cultuur te ervaren; stilzitten is niets voor mij. Op dit moment verdiep ik me in de wereld van triatlons en droom ik alweer over mijn volgende reisavontuur.