Joost Biezeno

Ooit kwam ik naar Groningen voor de studie. Ik ben opgegroeid in de Randstad en was aanvankelijk van plan om na mijn studie weer terug te verhuizen. Binnen enkele weken wilde ik echter eigenlijk al niet meer weg. Het Noorden, stad, de mensen en de nuchtere maar goede sfeer bevielen allen gelijk.

Dat is nu alweer bijna 10 jaar geleden en het bevalt me hier nog steeds veel te goed om weg te willen gaan.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de RUG zocht ik naar een baan waar ik aan investeringen in startende bedrijven kon werken, het liefst in innovatieve bedrijven en dan ook nog graag met impact-gedreven innovaties. Waar vind je zoiets? Bij de NOM! Net toen ik op zoek was naar deze lastige combinatie kwam ik met de NOM in aanraking en in september 2022 ben ik gestart als Investment Analist in het team investeren. Op dit moment werk ik als analist in het Tech team waar ik vooral meewerk aan de vele IT investeringen die wij doen.

Naast mijn werk beoefen ik verschillende sporten zoals hardlopen en speel ik af en toe een potje padel. Het liefst sta ik echter op de squashbaan of hang ik aan de klimmuur in de boulderhal.