NOM Maart24 010 Ronald Zijlstra

Jonathan Tol

Junior Investmentmanager Regionale fondsen

Geboren in het gezellige Noord-Brabant, ben ik opgegroeid in diverse mooie streken van Nederland, waaronder Gelderland, Overijssel en Groningen. Nu geniet ik van het stadse leven in de bruisende binnenstad van Groningen, waar ik werk als Junior Investmentmanager Regionale Fondsen bij de NOM. Deze levensreis heeft me gevormd en mijn vermogen vergroot om soepel te schakelen tussen verschillende regio's, iets dat goed van pas komt bij het ondersteunen van veelbelovende bedrijven namens het Groninger Groeifonds, MKB Fonds Drenthe en de FOM.

Na het behalen van de Bachelor International Business en een dubbele Master in International Financial Management en Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen, heb ik een jaar voor een grootbank gewerkt als specialist financieren. Dankzij deze kennis en ervaring ben ik in staat om vanuit verschillende invalshoeken naar een casus te kijken en een open blik te hanteren.

In mijn vrije tijd is voetbal een van mijn grootste passies en ik speel ik zelf in een zaalvoetbalteam met vrienden. Om hiervoor mijn conditie een beetje op peil te houden, kun je me dan ook wel eens zien hardlopen tussen de binnenstad en de Euroborg. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar manieren om mezelf verder te ontwikkelen. Ik daag mijn strategisch denken en analytisch vermogen graag uit met een potje schaken. Ook ben ik bezig met het leren van de beginselen van het Italiaans, niet geheel toevallig de taal die wordt gesproken in mijn favoriete vakantieland.