Gijs Vermeer

Gijs Vermeer

Investment Manager Groninger GROEIfonds

Het dagelijks in contact staan met ondernemers en te kunnen bijdragen aan het realiseren van vernieuwende plannen en ideeën is een belangrijke reden waarom ik me graag wilde inzetten voor het Groninger GROEIfonds.

De slogan; ‘Het GROEIfonds durft meer’ spreekt mij zeer aan.

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de bancaire sector vind ik het erg boeiend om als Investeringsmanager bij het GROEIfonds risicodragend kapitaal te kunnen verstrekken en hiermee ook de deur te openen naar andere kapitaalverstrekkers.

Op deze manier ben je echt in staat om te versnellen. Met creativiteit kijken naar hoe iets wel kan, wat je hiervoor nodig hebt en dit vervolgens organiseren doe ik graag. Hiervoor hebben we als GROEIfonds en binnen het NOM huis veel kennis in huis en beschikken we over een uitgebreid netwerk die we graag openstellen.

Ik ben een geboren Fries, maar woon inmiddels al meer dan de helft van mijn leven in Groningen en voel me een stadjer. De provincie Drenthe heb ik afgelopen jaren daarentegen zakelijk goed leren kennen en ben ik zeer gaan waarderen. Ik kan dus wel zeggen dat ik goed bekend in het Noorden en voel me er erg thuis, maar vind ik het ook heerlijk om de wijde wereld in te trekken. Dit met een backpack, fiets of camper. De rode draad is denk ik dat ik nieuwsgierig van aard ben en open sta voor het opdoen van nieuwe ervaringen. Of het nu een bedrijf is die ik bezoek of een nieuwe reisbestemming.