Emmy Saimi Roozeboom 2021 02

Ik ben geboren en getogen in Drenthe

En daar mag je best trots op zijn vind ik zelf. De gemiddelde Drent is bescheiden, maar niet voor niets is onlangs gemeten, dat Drenthe de gelukkigste regio is. We wonen en werken in een prachtige omgeving.

Na jaren bij een bancaire instelling te hebben gewerkt ben ik nu dan ook erg gelukkig in mijn functie als Investmentmanager voor het MKB Fonds Drenthe. In deze rol kan ik namelijk een bijdrage leveren aan het maatschappelijk belang van de provincie Drenthe. Wij helpen ambitieuze Drentse ondernemers met investeringsplannen, door risicodragend kapitaal te verstrekken. Zo kunnen bedrijven groeien en innoveren en dat levert extra werkgelegenheid op.

Wij doen meer dan alleen geld verstrekken, we helpen ook met coaching en netwerken, bijvoorbeeld. We zijn vaak een sparring-partner. Ondernemers uit alle branches, behalve de agrarische sector, kunnen bij ons aankloppen. Van zzp’er tot groot bedrijf. Ben je Drents ondernemer, heb je een gezonde ambitie en wil je verder met je bedrijf: bel ons dan!