Nom Januari24 004

Focus waar je invloed op hebt en behoudt het overzicht.

Mijn naam is Daan Verhorst, oorspronkelijk afkomstig uit Amsterdam, maar opgegroeid in de omliggende regio. Na mijn studie fiscaal recht in Leiden en jaren in Amsterdam te hebben doorgebracht, besloot ik in 2018 met mijn gezin naar het prachtige Noord-Nederland te verhuizen.

Professioneel gezien heb ik een rijke ervaring opgebouwd; van fiscaal adviseur bij gerenommeerde bedrijven zoals KPMG Meijburg en Deloitte tot interim manager voor financiële en juridische herstructureringsprojecten. Ook ben ik actief geweest als commercieel directeur en ondernemer. Door de jaren heen heb ik zowel de uitdagingen van (her)financieringsronden en bedrijfsovernames meegemaakt, alsmede de kansen die dit biedt. Zowel als ondernemer als externe adviseur.

Mijn reis in de zakelijke wereld heeft mij zowel in uitdagende als vierende momenten geplaatst. Ik weet hoe het voelt om tegenslagen te ondervinden én om succes te behalen en te vieren! Van beide situaties heb ik waardevolle lessen geleerd. Voor mij staat één ding vast: het succes van bedrijven c.q. investeringen draait voornamelijk om de mensen. Het zijn uiteindelijk de individuen en teams die het verschil maken. Een mentaliteit die gericht is op mogelijkheden en oplossingen, gecombineerd met de wil om te leren, luisteren en groeien, is essentieel.

Focus op datgene waar je invloed op hebt en doe dit met volle overtuiging. Mijn streven is om samen met gepassioneerde ondernemers uit het Noorden successen te behalen. En onthoud: zonder dalen geen pieken. Door van beide te leren, kom je altijd verder.

Ben je benieuwd naar een samenwerking met de NV NOM en zie je dit als de volgende stap voor jouw onderneming? Ik nodig je van harte uit om je plannen of investment deck met mij te delen. Ik kijk met enthousiasme uit naar jouw innovatieve ideeën!