Anna Moerbeek

Anna Moerbeek

Projectmanager

Hi! Ik ben Anna Moerbeek en sinds 2023 werk ik bij de NOM. Ik ben geboren in Arnhem en opgegroeid in Usquert (Noord-Groningen). Ik heb op verschillende plekken gewoond, maar uiteindelijk ben ik het gelukkigst in onze mooie stad. Er gaat niets boven Groningen!

Ik ben begonnen als projectmanager in de vertaalwereld, waarbij ik allerlei kort- en langlopende projecten mocht plannen, organiseren en monitoren. Vanuit daar ben ik doorgegroeid naar procesmanager en teamleider/algemeen manager.

Sinds juni 2023 werk ik bij de NOM als projectmanager innovatieprojecten. Kortgezegd is mijn taak het in goede banen leiden van de EDIH, de European Digitalization Innovation Hub, waar de NOM leadpartner van is. Ik doe de dagelijkse aansturing van dit project en hou de algehele voortgang in de gaten. Een mooie, grote klus waar ik mijn organisatiedrift goed in kwijt kan.

Ik woon in de stad, met mijn vriend en onze 2 dochtertjes. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen. Ik hou van vakantie in de zon, zodat ik alleen maar hoef te relaxen en te lezen. Maar voor een leuke stedentrip ben ik ook altijd wel te porren!