Op de Hannover Messe gebeurt het!

Vacature EDIH

Leren van elkaar en inspiratie op doen! 

Voor de 7e keer gaan we vanuit Noord-Nederland met de bus naar de Hannover Messe. Noord-Nederland presenteert zich daar met een eigen TopDutch stand, met speciale aandacht voor autonome systemen als het nieuwe speerpunt van de noordelijke hightech sector.

Na een bezoek aan de beurs ga je naar huis met kennis over:

  • Industriële ontwikkelingen op wereldniveau
  • Informatie hoe ook jij (nog) efficiënter en kwalitatief beter kan opereren

The industrial transformation starts here!

TopDutch: THE BEST WAY TO PREDICT THE FUTURE IS TO CREATE IT TOGETHER

Ga je mee?

Op woensdag 19 april organiseren wij een TopDutch-busreis richting Hannover. De bus vertrekt om 06h30 vanaf P&R in Haren. Na aankomst word je ontvangen op de TopDutch stand in het Holland Hightech Paviljoen. Daarna start een 4-uur durende rondleiding, speciaal uitgezet door en onder leiding van smart industry specialisten Anno Cazemier en Wilbert van der Eijnde. Vanaf 16h30  zien we je graag terug op de TopDutch stand voor een hapje en drankje, waarna de bus om 17h30 weer vertrekt. Na een diner onderweg verwachten we rond 23h00 weer terug te zijn in Haren. Een lange dag, maar één om niet snel te vergeten. Kosten all-in bedragen 200 euro per persoon.

Trendwatchen in real life bij de Hannover MesseAlvast in de stemming komen? Klik hier voor een verslag van de laatste bezoek aan de Hannover Messe.

De organisatie is in handen van de NOM, TopDutch, de Smart Industry Hub, de AI-Hub Noord- Nederland en de European Digital Innovation Hub.

Aanmelden kan hier

Aanmelden busreis Hannover Messe

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je ontvangt een factuur voor het bezoek aan de Hannover Messe via bovenstaande contactgegevens.