Uitnodiging webinar EU-Handelsprogramma: succesvol uw grenzen verleggen na Brexit
  • Internationaliseren

Uitnodiging webinar EU-Handelsprogramma: succesvol uw grenzen verleggen na Brexit

Na het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU heb je zelf ongetwijfeld je grenzen al verlegd. Misschien ben je handelsrelaties aangegaan in andere landen. Of ben je actiever geworden op bestaande afzetmarkten buiten het VK.

Maar weet je ook dat Nederlandse bedrijven nog voor miljarden aan exportkansen laten liggen? En dat er € 32 miljoen beschikbaar is om de exportkennis en internationale netwerken te vergroten van ondernemers als jij? Want als jouw bedrijf is benadeeld door Brexit, kom je zeer waarschijnlijk in aanmerking voor ondersteuning van jouw export via het EU-Handelsprogramma.

Webinar

Op donderdag 30 juni van 15.00-16.00 uur wordt er een webinar georganiseerd met als onderwerp ‘Het EU-Handelsprogramma: succesvol uw grenzen verleggen na Brexit’.

Waarom meedoen aan het webinar?

  • Waar laat je nog exportkansen onbenut? Ontdek in welke landen het exportpotentieel in jouw sector ligt tijdens de presentatie van Alexander Boisseau van onderzoeksbureau Ecorys. Alexander deelt actuele inzichten uit het onderzoek ‘Identifying market opportunities for Brexit-affected sectors’.
  • Hoe kan je met deze inzichten jouw exportpotentieel beter benutten? Marijn Leijten (programmamanager) van RVO vertelt wat er allemaal mogelijk is als je meedoet aan het EU-Handelsprogramma. Dit programma is vraaggestuurd, dus het wordt ingericht voor én met jou om een boost te geven aan jouw internationale ambities.
  • Ontdek ook wat er nu al voor je klaarstaat en waar je direct na toelating tot het programma aan kunt deelnemen. De eerste activiteiten gaan binnenkort van start. Zo kan je deze zomer al kosteloos gebruikmaken van 3 e-learningmodules en deelname aan 1 summer course.

Hoe aanmelden?

Ga naar de website van RVO en meld je aan. Je krijgt dan een bevestiging met de link naar het webinar. Deelname is gratis.

Meer weten?

Heb je vooraf al vragen over het programma? Neem dan gerust contact op met Wibo van Wier, E. vanwier@nom.nl of T. +31 6 835 518 20 . We zien je graag online op 30 juni!