Tubber wil met TubbAsoup actie bijdragen aan een beter milieu
  • IT
  • Investor ready worden

Tubber wil met TubbAsoup actie bijdragen aan een beter milieu

Is het jou opgevallen dat je steeds vaker plastic afval in het water ziet? Wereldwijd is dit een toenemend probleem, waar Nederlandse initiatieven zoals de Ocean Clean Up proberen op grote schaal een oplossing proberen te vinden. Maar je kan zelf ook een steentje bijdragen. Vanuit het motto een beter milieu begint bij jezelf is het in Groningen gevestigde Tubber een actie begonnen.

‘Jaarlijks gaan er via Tubber duizenden mensen de wereld over, op weg naar een prachtige zeilvakantie’, vertelt de CEO van Tubber, Tessa van der Valk. ‘Wereldwijd neemt de hoeveelheid plastic soup in het water toe, dit is alarmerend en heeft ons aan het denken gezet. Het lijkt ons geweldig, als wij met z’n allen een steentje bij kunnen dragen. Vandaar dat we de TubbAsoup actie zijn gestart.’

Vier uur....TubbAsoup

Deze actie houdt in dat Tubber al haar gasten vraagt om eigenhandig bij te dragen aan een beter milieu door dagelijks om vier uur wat plastic uit het water te vissen, onder het mom: Vier uur….TubbAsoup. Om dit te stimuleren stelt Tubber enkele originele Ocean Clean Up zonnebrillen beschikbaar, die gemaakt zijn van gerecycled plastic uit de oceaan. Hierdoor hoopt Tubber haar gasten en andere watersporters aan te zetten om daadwerkelijk te helpen en de bewustwording te vergroten. Samen op weg naar een schonere zee!

Over Tubber

Tubber is een team van fanatieke watersporters die houden van zon, zee en zeilen. Dit team helpt iedereen met zeilwensen aan hun perfecte zeilvakantie. Al vanaf 2010 helpt het Tubber team mensen aan hun ideale zeiljacht, catamaran of motorjacht. Tubber kent de lokale verhuurders persoonlijk en biedt enkel jachten aan van bonafide partners. Tubber helpt jaarlijks tienduizenden vakantiegangers aan hun ideale zeilvakantie en staan 24/7 klaar om alle zorgen uit handen te nemen.

Whitepaper Investor Ready
Investor ready worden?

In deze whitepaper:

  • Welke uitdagingen kom je tegen en hoe ga je daar mee om?
  • In vier stappen investor ready worden!
  • Een overzicht van alle financieringsmogelijkheden