Siem Janssen

Siem Jansen neemt afscheid als directeur van de NOM

De Raad van Commissarisen heeft kennisgenomen van het feit dat de directeur van de NOM, Siem Jansen, per 1 juni aanstaande zijn functie gaat beëindigen en een nieuwe uitdaging zal aangaan als programmadirecteur van het Nationaal Programma Groningen (NPG).

De Raad van Commissarisen heeft tot grote tevredenheid de afgelopen 12 jaar met Siem Jansen samengewerkt. Hij heeft vorm en inhoud gegeven aan de NOM waardoor de NOM zowel nationaal als internationaal goed gepositioneerd is. Hij is er in geslaagd de NOM als een goed geoliede machine op het gebied van ontwikkeling, acquisties en financieren neer te zetten. Het is mede Siem zijn verdienste dat er nu een sterke en geroemde ontwikkelingsmaatschappij staat in Noord-Nederland die het ondernemerschap en de economische ontwikkeling stimuleert.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen van de NOM Rudy Rabbinge: “We willen Siem enorm bedanken voor zijn inzet en geboekte resultaten en wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging bij het Nationaal Programma Groningen.”

Siem Jansen, directeur van NV NOM: “Ruim 12 jaar heb ik, samen met alle collega’s, met veel enthousiasme gewerkt aan de economische ontwikkeling van het Noorden vanuit de NOM. De club die mij dierbaar is. Tegelijkertijd kijk ik uit naar de nieuwe uitdaging. Ik wens de NOM en haar medewerkers nog veel succesvolle jaren.”

Inmiddels is het proces opgestart om een geschikte opvolger te vinden.